Persondatapolitik

Oktober 2014

Velkommen til TIMBAGO (“TIMBAGO”, “vi”, “os” eller “vores”). TIMBAGO gør det nemt at finde nye, spændende produkter og tilbud fra dine yndlingsbutikker!

 • Vores persondatapolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, deler og beskytter oplysninger relateret til vores app og website (“Tjenesten”), samt hvilke valg du har ift. til indsamling og brug af dine oplysninger.
 • Ved at bruge vores Tjeneste accepterer du og er du indforstået med, at vi leverer en platform hvorigennem du kan lægge indhold ind i tjenesten – herunder billeder, beskrivelser og andet materiale (“Brugerindhold”) – samt kan dele dette brugerindhold offentligt. Det betyder, at andre brugere kan fremsøge, se, bruge, eller dele alt det Brugerindhold, som du har offentliggjort gennem Tjenesten, i overensstemmelse med de vilkår og betingelser du finder i nærværende persondatapolitik samt vores “Betingelser for brug”, som kan findes på timbago.com/terms/
 • Vores politik gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til Tjenesten (“Brugere”) samt alle butikker, restauranter, caféer osv. (”Deltagende steder”) der opretter sig og sætter varer og services til reservation og salg gennem Tjenesten.

 

1. Oplysninger vi indsamler

Vi indsamler følgende typer af information:

 • Dit brugernavn, billede, navn, telefonnummer, adgangskode og e-mailadresse, når du opretter en Personlige profil.
 • Profiloplysninger som du angiver på din brugerprofil (fødselsdato, interesser, størrelser etc.). Disse oplysninger giver os mulighed for at hjælpe dig med at finde skræddersyede varer og tilbud på Tjenesten.
 • Brugerindhold (fx billeder, varer, beskrivelser og andet materiale), som du sender til Tjenesten.
 • Kommunikation mellem dig og TIMBAGO. For eksempel kan vi sende dig service-relaterede e-mails (fx skift af password, opdateringer af Tjenesten). Bemærk, at du ikke kan fravælge service-relaterede e-mails.
 • Når du bruger vores Tjeneste, gemmer vores servere automatisk en log over din adfærd i Tjenesten. Oplysningerne giver os mulighed for at forbedre vores Tjeneste mest muligt.
 • Vi bruger tredjeparts analyseværktøjer til at hjælpe os med at måle trafik og brugsmønstre ved besøg på vores website.

 

2. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Ud over nogle af de specifikke anvendelser af oplysninger beskrevet ovenfor, kan vi bruge dine oplysninger til at:

 • Hjælpe dig med effektivt at få adgang til dine oplysninger, når du logger på.
 • Forbedre, teste og overvåge effektiviteten af ​​vores Tjeneste.
 • Udvikle og teste nye produkter og funktioner.
 • Overvåge faktorer såsom samlede antal besøgende, trafik og demografiske mønstre.
 • Diagnosticere eller løse teknologiske problemer.

 

3. Deling af dine oplysninger

Vi vil hverken udleje eller sælge dine oplysninger til tredjepart udenfor TIMBAGO uden dit samtykke, bortset fra som anført i denne persondatapolitik.

 

3.1 Parter, som vi kan vælge at dele dine oplysninger med

Vi kan eventuelt dele anonymiseret data med andre parter; dvs. data hvor vi har fjernet de data der kan identificere dig.

 

3.2 Parter, som du kan vælge at dele dit brugerindhold med

 • Ethvert Brugerindhold, som du frivilligt offentliggør gennem Tjenesten, kan deles af andre.
 • Offentligt Brugerindhold er søgbart for andre brugere.
 • Hvis du fjerner Brugerindhold, som du har delt gennem Tjenesten, kan kopier af dette indhold forblive synlig i webcaches og arkiverede sider af Tjenesten, eller hvis andre brugere har kopieret eller gemt dette indhold.

 

3.3 Hvad sker der i tilfælde af en ændring af ejerskab?

Hvis vi sælger eller på anden måde overfører en del af eller hele TIMBAGO eller vores aktiver til en anden organisation (fx i forbindelse med en transaktion som en fusion, et opkøb, konkurs, opløsning, likvidation), vil dine oplysninger såsom navn og e-mailadresse, dit Brugerindhold og eventuelle andre oplysninger, der indsamles via tjenesten, kunne være blandt de emner, som sælges eller overdrages. Du vil fortsat eje dit Brugerindhold. Køberen eller erhververen er forpligtet til at leve op til de betingelser som er beskrevet i nærværende persondatapolitik.

 

4. Hvordan gemmer vi dine oplysninger?

 • Dine oplysninger, som indsamles via Tjenesten, kan blive gemt og behandlet i Danmark eller ethvert andet land, hvor TIMBAGO har faciliteter.
 • Ved at tilmelde dig og bruge Tjenesten, giver du samtykke til videregivelsen af ​​oplysninger til det land, hvor TIMBAGO har faciliteter.
 • Vi tager de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for sikkert at opbevare de oplysninger, der indsamles via Tjenesten.
 • Du er til enhver tid selv ansvarlig for at hemmeligholde ​​dit unikke password og øvrige kontooplysninger, og til at styre adgangen til e-mails mellem dig og TIMBAGO.

 

5. Hvor længe opbevarer vi dit brugerindhold?

Efter opsigelse eller deaktivering af din konto, kan TIMBAGO opbevare oplysninger (herunder dine profiloplysninger) og Brugerindhold indenfor en kommerciel rimelig tid til backup, arkivering og/eller revision.

 

6. Andre hjemmesider og tjenester

Vi er ikke ansvarlige for brugen af hjemmesider eller tjenester som linker til eller fra vores Tjeneste. Husk at når du bruger et link fra vores Tjeneste til en anden hjemmeside eller tjeneste, så gælder vores persondatapolitik ikke for disse tredjepartshjemmesider og tjenester.
Hvis du bruger en tredjepartshjemmeside eller -tjeneste, og du giver dem mulighed for at få adgang til dit Brugerindhold, så gør du dette på eget ansvar.

 

7. Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os via timbago.com/support/

 

8. Ændringer i vores persondatapolitik

TIMBAGO kan ændre eller opdatere denne persondatapolitik – vi skal nok give dig besked om ændringer eller opdateringer. Din fortsatte brug af Tjenesten efter enhver ændring af vores persondatapolitik vil være ensbetydende med din accept af en sådan ændring.