Handelsbetingelser

Januar 2015

Velkommen til TIMBAGO ("TIMBAGO", "servicen/tjenesten”, "vi", "os" eller "vores"). TIMBAGO gør det nemt for butikker (forretningsdrivende, detailhandlende) at dele nyheder og tilbud – og for butikskunden at finde nye, spændende produkter og skræddersyede tilbud.

Vores Handelsbetingelser og Generelle Vilkår (”Betingelser”) gælder for din brug af vores app og website (“TIMBAGO”), samt markedsføring af TIMBAGO og handel via TIMBAGO. Din brug af og tilgang til TIMBAGO bekræfter din accept af disse Betingelser.
Ved at handle på TIMBAGO bekræfter du yderligere, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.
Ved at oprette en butik på TIMBAGO bekræfter du at du angiver korrekt CVR- eller P-nummer og har en fysisk butiksadresse.

Du erklærer og garanterer at alle registreringsoplysninger, du indsender, er korrekte og sandfærdige. TIMBAGO kan efter eget skøn nægte at tilbyde adgang til eller brug af TIMBAGO til en person eller butik og ændre TIMBAGOs registreringskriterier til enhver tid.

TIMBAGO er ikke ansvarlig for den handel, der foregår på TIMBAGO, og henviser til at butiksejerne på TIMBAGO skal overholde og følge reglerne og lovene i den gældende lovgivning for handel på internettet herunder også forbrugeraftaleloven, købeloven og markedsføringsloven.

Hvis du ikke kan acceptere disse Betingelser, må du ikke anvende nedenstående services via TIMBAGO.

 

TIMBAGO tilbyder følgende services via TIMBAGO:

 • Mulighed for at købe varer til afhentning eller udbringning og reservere varer & services til afhentning fra butikker, restauranter, cafeer m.m. (”Deltagende steder”).
 • Mulighed for at læse nyheder om varer og tilbud m.m. der offentliggøres af butikkerne steder.
 • Mulighed for at se, gemme og videresende varer og tilbud der tilbydes af butikkerne steder.
 • Mulighed for at følge Deltagende steder og modtage tilbud og nyheder som push-besked på telefonen.
 • Mulighed for at indstille personlig profil og modtage skræddersyede tilbud.

 

Er du butiksejer tilbydes endvidere:

 • Mulighed for at sætte varer & services til reservation og salg
 • Mulighed for at skrive nyheder ud til følgere og brugere
 • Mulighed for at tilbyde afsendelse af varer
 • Mulighed for at ekspedere og behandle reservationer og ordrer

 

Handelsbetingelser

Indhold på Tjenesten

TIMBAGO er ikke ansvarlig for indhold og information butikker lægger på TIMBAGO, som f.eks. billeder, adresse, åbningstider, priser, forsendelsesgebyr, returregler osv. Ved alle spørgsmål omkring dette, vil TIMBAGO til enhver tid henvise til, at der rettes henvendelse til den pågældende butik.

TIMBAGO er ikke direkte involveret i transaktionen mellem butik (køber) og butikskunde (sælger). Dvs. TIMBAGO har ingen kontrol over kvaliteten eller lovligheden af ethvert aspekt af transaktionen som f.eks. ægtheden af varen og indhold på TIMBAGO.
TIMBAGO foretager ikke pre-screening af brugere, butikker, eller indholdet eller oplysninger fra brugerne eller butikker. TIMBAGO kan ikke sikre, at en butikskunde (køber) eller butik (sælger) rent faktisk vil gennemføre en transaktion.
TIMBAGO kan ikke overføre ejendomsretten for en vare fra butik (sælger) til butikskunde (køber) og kan ikke garantere den sande identitet af en bruger eller butik.

Du accepterer, at TIMBAGO er en handelsplatform, og som sådan ikke er ansvarlig eller hæfter for indhold, f.eks, data, tekst, information, brugernavne, grafik, billeder, fotografier, profiler indsendt af dig, eller andre brugere. Du bruger TIMBAGO på eget ansvar.
TIMBAGO kontrollerer ikke indhold fra brugere, der stilles til rådighed på TIMBAGO.
Du kan måske finde noget indhold stødende, skadeligt, unøjagtige eller vildledende. Der er også risiko for at betjene mindreårige personer eller personer, der handler under falsk påskud. Du accepterer, at TIMBAGO ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for eventuelle skader eller tab forårsaget af eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brugen af indholdet på TIMBAGO.

 

For dig som butikskunde:

 1. TIMBAGO har ikke verificeret nøjagtigheden af det indhold, der er leveret af butikkerne steder, og som offentliggøres på TIMBAGO.
  TIMBAGO giver ingen garantier i forbindelse med information leveret af butikkerne steder og hostet på TIMBAGOs servere.
 2. TIMBAGO kan ikke garantere for kvaliteten af varer og services fra butikkerne steder. Dette er alene butikkerne steders ansvar.
 3. Ved at acceptere disse Betingelser, fratager du TIMBAGO for ethvert ansvar der opstår, som et resultat af din brug af information fra butikkerne steder og offentliggjort på TIMBAGO. Det samme gør sig gældende for brug af varer eller services fra butikkerne steder, købt eller anskaffet via TIMBAGO.

 

For dig som butiksejer:

 1. TIMBAGO forbeholder sig retten til at benytte information og indhold fra butikkerne i forbindelse med markedsføring af www.timbago.com og/eller butikkerne i forbindelse med TIMBAGO.
 2. TIMBAGO forbeholder sig retten til at optimere indhold som produktbilleder og butiksbilleder, i forbindelse med at forbedre TIMBAGO.
 3. TIMBAGO forbeholder sig retten afvise en butik, eller en butiksbilleder, butiksdata eller andet indhold som butikken har lagt på TIMBAGO og ikke kan godkendes af TIMBAGO
 4. Ved at acceptere disse betingelser, fratager du TIMBAGO for ethvert ansvar, der opstår, som et resultat af forholdet mellem din butik og butikskunderne og brugerne på TIMBAGO.
  Det samme gør sig gældende for brug af services i forbindelse med information og varer din butik har på TIMBAGO
 5. TIMBAGO gør ikke krav på ejendomsretten af i dit indhold. Du giver TIMBAGO en licens til udelukkende at gøre det muligt for TIMBAGO at bruge oplysninger eller indhold indsendt af dig, så TIMBAGO ikke overtræder nogen rettigheder, du måtte have til dette indhold.
 6. Du accepterer at give TIMBAGO ret til at gemme, oversætte, eller re-formattere dit indhold på TIMBAGO og vise dit indhold på TIMBAGO på enhver måde som TIMBAGO vælger.
  Enhver anvendelse af personlige oplysninger sker i overensstemmelse med TIMBAGOs persondatapolitik.

 

Reservation og køb på TIMBAGO

TIMBAGO formidler udelukkende betalingen af varen for den enkelt butik. Alle andre forhold i forbindelse med en transaktion på TIMBAGO er mellem butikken (sælger) og butikskunden (køber). Dvs. TIMBAGO er hverken ansvarlig for eller kan holdes erstatningspligtig i disse forhold som f.eks. pris, lagerstatus, returpolitik, varens beskaffenhed m.m.

 

For dig som butikskunde:

 1. TIMBAGO forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver kunde, hvis TIMBAGO finder det passende. TIMBAGO forbeholder sig også retten til at annullere din reservation eller dit køb, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.
 2. Bemærk at du efter gennemført køb af en vare via TIMBAGO, og ved modtagelse af bekræftelse af dit køb, ikke kan annullere købet via TIMBAGO. Hvorvidt du er berettiget til tilbagebetaling i henhold til gældende fortrydelsesret er op til reglerne for den enkelte butik, hvorfra varen er købt.
 3. Ved reservation af en vare på TIMBAGO kan du hente den i butikken inden for 2 timer.
 4. TIMBAGO er ikke ansvarlig for godkendelse eller bekræftelse i forbindelse med køb eller reservation af en vare.
 5. En reservation er først endelig godkendt når den er bekræftet fra butikken - du vil modtage en notifikation når dette sker.
 6. Et køb er først endelig godkendt når det er godkendt fra butikken - du vil modtage en notifikation når dette sker.

 

For dig som butiksejer:

 1. Har du varer på TIMBAGO, er det vigtigt at du har TIMBAGO i nærheden og derigennem kontrollerer om der er kommet reservationer og ordrer i kundehåndtering så ofte som muligt. På den måde opnår kunderne en bedre service.
 2. TIMBAGO forbeholder sig retten til at afvise betjening af enhver butik, hvis TIMBAGO finder det passende. TIMBAGO forbeholder sig også retten til, at annullere en kundes reservation eller køb, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.
 3. TIMBAGO er ikke ansvarlig for om varen bliver afhentet i forbindelse med køb eller reservation af en vare.
 4. Gebyrer og fakturering.
  Brugen af TIMBAGO samt oprettelse af en butik på TIMBAGO er gratis med følgende undtagelse: hvis der sælges gennem TIMBAGO, betaler du et særskilt gebyr på 11%.
  TIMBAGO opkræver dette gebyr som en procentdel af salgsprisen, når varen bliver solgt gennem TIMBAGO.
  Når der oprettes en butik, har du mulighed for at gennemgå nærværende betingelser og acceptere det gebyr, som du vil blive opkrævet ved et salg igennem TIMBAGO.

  TIMBAGOs gebyrpolitik kan ændres.
  Ændringer i gebyrpolitikken for TIMBAGO varsles inden for en rimelig varselsperiode ved at informere butikken via en besked samt at opdatere kundevilkårene på www.timbago.com.
  I tilfælde af at TIMBAGO introducerer en ny service, vil gebyrer for denne tjeneste træde i kraft ved lanceringen af ​​TIMBAGO-servicen.
  Medmindre andet er angivet, er afregning af alle gebyrer i danske kroner (DKK).
  TIMBAGO vil sende en faktura til butikkens (sælgers) e-mail adresse der beskriver den seneste måneds salg og betaling af transaktionsgebyrer til TIMBAGO.
  TIMBAGO fratrækker transaktionsgebyrerne fra det samlede salg, og overfører den resterende omsætning for butikken til butikkens bankkonto.
  Butikkens omsætning på TIMBAGO bliver opgjort månedsvis (pr. d. 1.) og udbetales indenfor 7 dage efter en måneds udløb.
  Hvis du har et spørgsmål eller ønsker at bestride en betaling, kontakt da TIMBAGO.
 5. Som en del af en transaktion, kan du få personlige oplysninger og forsendelses information fra en TIMBAGO kunde. Uden forudgående tilladelse fra denne kunde, skal disse personlige oplysninger kun anvendes til denne transaktion eller TIMBAGO-relateret kommunikation. TIMBAGO har ikke givet dig en licens til at bruge oplysningerne til uopfordret kommercielle beskeder eller uautoriserede transaktioner.

 

Oprettelse af personlig profil

 1. For at kunne reservere, købe og bruge de fleste funktioner i TIMBAGO, er det nødvendigt at du opretter en personlig profil i TIMBAGO. Dette gør det muligt at indstille dine personlige præferencer, og lette køb og reservationer fremover.
 2. TIMBAGO forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst (se også Generelle Vilkår).
 3. Hvis du vil købe varer eller services via TIMBAGO, er det nødvendigt, at du leverer personlig information som inkluderer: navn, e-mailadresse, leveringsadresse og/eller betalingsadresse, betalingsoplysninger m.m. (se også vores Persondatapolitik).
 4. Når du opretter en Personlig profil, skal du enten oprette dig med dit telefonnummer, en e-mailadresse og selvvalgt adgangskode, eller du kan forbinde via Facebook.

 

Oprettelse af butik

 1. For at kunne vise butiksinformation, vise og sælge vare samt sende nyheder gennem TIMBAGO, er det nødvendigt at du opretter en butiksprofil i TIMBAGO. Dette gør det muligt at oprette en vare, en nyhed og håndtere dine reservationer og ordre.
 2. TIMBAGO forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst (se også Generelle Vilkår).
 3. Hvis du vil sælge en vare gennem TIMBAGO, er det nødvendigt, at du butiksnavn, indsætter butikskategori, angiver kontaktinformation samt CVR nummer.

Generelle Vilkår

Januar 2015

Vores generelle vilkår er inddelt i tre sektioner: ”Grundlæggende Vilkår”, ”Almindelige Betingelser” og ”Rettigheder”.

 

Grundlæggende Vilkår

 1. Du må ikke bruge voldelige, nøgne, delvist nøgne, diskriminerende, ulovlige, krænkende, hadefulde, pornografiske eller seksuelt ladede billeder og eller indhold via TIMBAGO.
 2. Du er ansvarlig for enhver aktivitet, der opstår via din konto, og du accepterer, at du ikke vil licensere din konto, dit brugernavn eller dine kontorettigheder. Du står også ved, at alle oplysninger, du giver eller leverer til TIMBAGO ved registreringen, og på alle andre tidspunkter, vil være sande, nøjagtige, aktuelle og fuldstændige, og du accepterer at du vil opdatere dine oplysninger, for at opretholde dette.
 3. Du accepterer at du ikke vil anmode om, indsamle eller bruge login-oplysningerne på andre TIMBAGO-brugere.
 4. Du er ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig og sikker.
 5. Du må ikke bagtale, mobbe, misbruge, chikanere, true eller skræmme folk og du må ikke bruge TIMBAGO til at offentliggøre private eller fortrolige oplysninger, herunder dine eller andres kreditkortoplysninger, CPR-nummer, ikke-offentlige telefonnummer og ikke-offentlige e-mailadresser.
 6. Du må ikke bruge TIMBAGO til ulovlige eller uautoriserede formål. Du accepterer at overholde alle love og regler der gælder for din brug af TIMBAGO og dit indhold, herunder, men ikke begrænset til, love om ophavsret.
 7. Du er alene ansvarlig for din adfærd og eventuelle data, tekst, filer, information, brugernavne, billeder, grafik, fotos, profiler, lyd-og videoklip, lyde, musikalske værker, forfatterskaber, applikationer, links og andet indhold eller materialer (samlet kaldet "indhold"), som du sender eller viser på eller via TIMBAGO.
 8. Du må ikke ændre, modificere eller tilpasse TIMBAGO.
 9. Du må ikke oprette eller indsende uønsket e-mail, kommentarer eller former for chikanerende kommunikation (dvs. "spam") til nogen anden TIMBAGO-bruger.
 10. Du må ikke bruge domænenavne eller URL-adresser i dit brugernavn uden forudgående skriftlig tilladelse fra TIMBAGO.
 11. Du må ikke forstyrre eller afbryde TIMBAGO, servere eller netværk forbundet til TIMBAGO, herunder ved at sende nogen orme, virus, spyware, malware eller en anden kode af destruktiv eller forstyrrende natur. Du må ikke injicere indhold eller kode eller på anden måde ændre eller forstyrre den måde, hvorpå TIMBAGO-siden gengives eller vises i en brugers browser eller enhed.
 12. Du må ikke oprette konti på TIMBAGO gennem uautoriserede midler, herunder men ikke begrænset til brug af automatiserede scripts, bots etc.
 13. Overtrædelse af disse Vilkår kan ved TIMBAGOs egen vurdering resultere i opsigelse af din TIMBAGO-konto. Du er indforstået med og accepterer, at TIMBAGO ikke kan og ikke vil være ansvarlig for det indhold du har lagt ud på TIMBAGO, og at du bruger TIMBAGO på egen risiko.

 

Almindelige Betingelser

 1. Vi forbeholder os retten til at ændre eller stoppe din adgang til TIMBAGO når som helst, uden varsel, og uden ansvar for dig og dit brugerindhold. Du kan deaktivere din TIMBAGO-konto ved at rette henvendelse til TIMBAGO. Hvis vi afbryder din adgang til TIMBAGO eller du har bedt om at få deaktiveret din konto, vil dine fotos, beskrivelser, likes, steder du følger, og alle andre data ikke længere være tilgængelige via din konto.
 2. Hvis du har en butik på TIMBAGO, vil brugerne ikke være i stand til navigere til din butik og se dine varer og nyheder. Disse utilgængelige materialer og data kan dog være lagret og alligevel blive vist i TIMBAGO (f.eks. hvis dit indhold er blevet videresendt af andre).
 3. Vi forbeholder os retten til, efter eget skøn, at ændre disse Vilkår fra tid til anden. Medmindre vi foretager en ændring af juridiske eller administrative tiltag, vil vi give rimeligt varsel før de opdaterede Vilkår træder i kraft.
 4. Du accepterer, at vi kan underrette dig om de opdaterede Vilkår ved at lægge dem på TIMBAGO, og at din brug af TIMBAGO efter ikrafttrædelsesdatoen af ​​de opdaterede Vilkår udgør din accept af de opdaterede Vilkår. Derfor bør du gennemgå disse Vilkår og eventuelle opdaterede vilkår, før du bruger TIMBAGO. De opdaterede Vilkår vil være gældende fra det tidspunkt som måtte være angivet i de opdaterede Vilkår, og vil gælde for din brug af TIMBAGO fra dette punkt fremad.
 5. Vi forbeholder os retten til at nægte adgang til TIMBAGO til enhver tid.
 6. Vi forbeholder os retten til at trække ethvert brugernavn tilbage uanset årsag.
 7. Vi forbeholder os retten til, men er ikke forpligtet til at fjerne, redigere, blokere og/eller overvåge indhold eller konti, der indeholder ting, som vi skønner overtræder disse Vilkår.
 8. Du er alene ansvarlig for din interaktion med andre brugere af TIMBAGO, enten online eller offline. Du accepterer, at TIMBAGO ikke er ansvarlig for eller hæfter for andre brugeres laden og gøren. TIMBAGO forbeholder sig retten til, men er ikke forpligtet til, at overvåge eller blive involveret i tvister mellem dig og andre brugere. Brug din sunde fornuft, når du interagerer med andre, herunder når du sender eller deler indhold eller andre oplysninger.
 9. Du accepterer, at du er ansvarlig for alle datatrafikudgifter, du pådrager gennem brug af TIMBAGO.
 10. Vi forbyder crawling, scraping, caching eller på anden måde at få adgang til indholdet på TIMBAGO via automatiserede midler, herunder men ikke begrænset til, brugerprofiler og billeder.
 11. TIMBAGO garanterer ikke kontinuerlig, uafbrudt adgang til TIMBAGO, og driften af ​​stedet kan blive forstyrret af en lang række faktorer uden for TIMBAGOs kontrol.
 12. Under ingen omstændigheder kan TIMBAGO, og (hvis relevant) TIMBAGOs, ledere, direktører, ansatte eller TIMBAGOs leverandører gøres ansvarlig for skader, direkte, indirekte, generelt eller særlige, følgeskader, og / eller hændelige, som følge af adfærd af dig eller nogen anden i forbindelse med brug af TIMBAGO - herunder uden begrænsning, tabt fortjeneste, legemsbeskadigelse, følelsesmæssig nød, eller andre særlige, hændelige skader eller følgeskader.

 

Rettigheder

 1. TIMBAGO gør ikke krav på ejerskab af noget indhold, du lægger på TIMBAGO. I stedet giver du hermed TIMBAGO en ikke-eksklusiv, royalty-fri, overførbar, verdensomspændende licens til at bruge det indhold, som du lægger på TIMBAGO (“Brugerindhold”, som er underlagt TIMBAGOs Persondatapolitik).
 2. Du erklærer og garanterer, at: (i) du ejer det indhold, som du lægger på TIMBAGO eller på anden måde har ret til at videregive rettigheder hertil i overensstemmelse med nærværende Vilkår, (ii) at det indhold som du lægger på TIMBAGO ikke overtræder eller krænker tredjepartsrettigheder, herunder, men ikke begrænset til privatlivets fred, offentlige rettigheder, copyrights, varemærker og/eller andre immaterielle rettigheder, (iii) du accepterer at betale for alle royalties, gebyrer og alle andre skyldige pengebeløb forårsaget af indhold, du lægger på TIMBAGO.
 3. TIMBAGO indeholder indhold, der ejes af eller er licenseret af TIMBAGO ("TIMBAGO-indhold"). TIMBAGO-indholdet er beskyttet af copyright og varemærker, og TIMBAGO ejer alle rettigheder til TIMBAGO-indholdet i TIMBAGO.
 4. TIMBAGOs navn og logo er varemærker tilhørende TIMBAGO, og må ikke kopieres, imiteres eller anvendes helt eller delvist, uden forudgående skriftlig tilladelse fra TIMBAGO.